sponzorstva
Kako jačamo i rastemo, tako sve više imamo i želju (ali i potrebu) da neke dobre vibracije koje su u nama podelimo sa još nekim ljudima. Pri tome rukovodimo se već ostvarenom (dokazanom) saradnjom, ali i nekom komplemntarnošću životnih stavova, ljubavi prema onome šta radimo i doslednosti u tome. Jedan od nama dragih partnera je i Romeo Karanović, iz Novog Sada, gde smo već tradicionalno sponzori njegovih manifestacija "Sačijada" na Fruškoj Gori i drago nam je da smo mu pomogli da sve prođe bolje i veselije.
Nešto novo, 2021. godina... početak sponzorstva ekipe LIČNI KUVAR...svidela nam se ideja...grupa kuvara koj na poziv kuva u domovima ili komapnijama... donoseći tako u svaki ambijent onu čaroliju koja vlada samo u profesionalnim, hotelskim ili restoranskim kuhinjama.
Čarda Brunai kod Apatina... dopala nam se manifestacija koju organizuju; KOTLIĆ BRUNAI...a posebno nam je zanimljivo da je i nama prijateljska firma Aleva d.o.o. iz Novog Kneževca jedan od sponzora, pa nam je to bio još veći stimulans da se priključimo sponzorskoj ekipi. I evo od 2022. naših proizvoda u nagradnom fondu.
Brunai Čarda daske kao nagrade za ekipe
Brunai Čarda daske kao nagrade za ekipe
Brendirane daske Brunai
Brendirane daske Brunai
Sudijska ekipa na Kotliću Brunai
Sudijska ekipa na Kotliću Brunai