sponzorstva
Kako jačamo i rastemo, tako sve više imamo i želju (ali i potrebu) da neke dobre vibracije koje su u nama podelimo sa još nekim ljudima. Pri tome rukovodimo se već ostvarenom (dokazanom) saradnjom, ali i nekom komplemntarnošću životnih stavova, ljubavi prema onome šta radimo i doslednosti u tome. Jedan od nama dragih partnera je i Romeo Karanović, iz Novog Sada, gde smo već tradicionalno sponzori njegovih manifestacija "Sačijada" na Fruškoj Gori i drago nam je da smo mu pomogli da sve prođe bolje i veselije.
Nešto novo, 2021. godina... početak sponzorstva ekipe LIČNI KUVAR...svidela nam se ideja...grupa kuvara koj na poziv kuva u domovima ili komapnijama... donoseći tako u svaki ambijent onu čaroliju koja vlada samo u profesionalnim, hotelskim ili restoranskim kuhinjama.
Čarda Brunai kod Apatina... dopala nam se manifestacija koju organizuju; KOTLIĆ BRUNAI...a posebno nam je zanimljivo da je i nama prijateljska firma Aleva d.o.o. iz Novog Kneževca jedan od sponzora, pa nam je to bio još veći stimulans da se priključimo sponzorskoj ekipi. I evo od 2022. naših proizvoda u nagradnom fondu.
Sudijska ekipa na Kotliću Brunai
Brunai Čarda daske kao nagrade za ekipe
Brendirane daske Brunai